lukoil-banenr

În amiaza zile de ieri 2 aprilie, în jurul orei 13:00, la intersecția străzilor Columna și Mitropolit G. Banulescu- Bodoni a avut loc un nou accident rutier, cu implicarea unui echipaj de patrulare și a unui automobil de marcă Porsche Panamera.

Pilot Autoexpert

Deloc surprinzător, într-o postare a serviciului de presă al MAI, se arată că „mașina poliției se afla în misiune de serviciu, cu girofarul conectat când a avut loc impactul cu unitatea de transport, condusă de un tânăr de 25 de ani.” În urma tamponării polițistul de patrulare a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul de Urgență din capitală.

12670493_855967951197312_486607875650438292_n

La fața locului a sosit grupa operativă care urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul: examinarea secvențelor video fixate de camera de bord, audierea martorilor prezenți la fața locului în momentul impactului, examinarea leziunilor primite de omul legii, precum și testarea stării de ebrietate a celuilalt conducător auto.

De menţionat că martorii aflaţi la faţa locului susţin că maşina poliţiştilor nu avea inclus semnalul sonor (sirena), iar după cum ştiţi, girofarul este tot timpul pornit. Totuşi, ar fi devreme să ne facem concluzii şi va trebui să mai aşteptăm până serviciul relații cu publicul al INP va reveni cu detalii despre acest caz.

Comentarii