lukoil-banenr

Potrivit unui comunicat de presă, postat pe pagina site-ului igp.gov.md, Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza unor imagini foto apărute pe site-ul ProTV,  unde doi șoferi au încălcat grosolan prevederile Regulamentului Circulației Rutiere, parcându-și automobilele chiar in mijlocul străzii, în centrul capitalei.

Pilot Autoexpert

Unul din autovehicule, de model ”Mercedes”, a fost lăsat la intersecția străzilor Pușkin si Columna. Lângă acesta a fost parcat un alt automobil de model ”Volkswagen Touareg”, care staționa neregulamentar. INP a inițiat procedura de documentare a încălcărilor admise de ambii șoferi. La moment se întreprind măsuri de identificare a șoferilor.

Astfel, șoferul unității de transport de model ”Mercedes” urmează a fi documentat pentru crearea intenţionată de obstacole în circulaţia rutieră pentru care fapt riscă să fie sancționat cu amendă de până la 50 de unităţi convenţionale, adică amenda maximă prevăzută este de 1000 de lei, iar dacă o va achita în termen de 72 de ore va fi de numai 500 de lei. Atât îl va costa nesimţirea pe şoferul care a parcat neregulamentar, şi asta doar în cazul în care acesta va fi depistat!

Totodată, șoferul autovehiculului de model ”Volkswagen Touareg” urmează a fi documentat pentru staţionarea sau parcarea în locuri interzise pentru care fapt riscă să fie sancționat cu amendă de pînă la 10 unităţi convenţionale cu aplicarea a 2 puncte de penalizare.

Stimaţi poliţişti, colaboratori, sau agenţi ai INP, suntem curioşi să aflăm. Cum rămâne cu alţi proprietari de automobile care parchează la fel de prost, pe strada Puşkin, puţin mai jos, chiar în faţa băncii de economii? Pe ăia cine îi amendează pentru crearea de obstacole? Când o sa fie regulă pe străzi? Ori va trebui să vă inundăm cu poze la minut, cu şoferi parcaţi neregulamentar pe strada Puşkin, pe Bucureşti, pe Bodoni, pe Ismail taximtriştii care ocupă prima bandă chiar în intersecţie? Imaginile de mai jos sunt doar un exemplu…

20150310_161540---Copy

20150310_161638---Copy

20150310_161646---Copy

Comentarii