lukoil-banenr

Amendă usturătoare pentru șoferul care a trecut cu microbuzul peste bordură pe viaduct. Acesta a fost identificat iar acum poe numele lui a fost întocmit un proces verbal și urmează a fi chemat pentru audieri unde i se va aduce la cunoștință pedeapsa.

Pilot Autoexpert

Informația a fost confirmată pentru Autoexpert.md de către Diana Fedco, șeful Serviciului de Presă al Inspectoratului Național de Patrulare. Contactată telefonic, Diana Fetco, a declarat pentru Autoexpert.md că atât INP cât şi Centrul Unic de Monitorizare a Traficului Rutier au întreprins toate acţiunile necesare.

„Conducătorul auto a fost identificat, pe numele acestuia a fost întocmit un proces-verbal în baza articolului 225 „Blocarea intenționată a traficului rutier” aliniatul 1 „Perturbarea intenționată a traficului rutier” și riscă o amendă în mărime de 2000 de lei. Șoferul este aşteptat la audieri pentru ai fi adus la cunoștință încălcarea și pedeapsa” a subliniat Fetco.

Reamintim că un șofer a fost surprins pe data de 25 iunie curent, în momentul când trecea cu microbusul peste bordura de limitare pentru a evita un ambuteiaj pe viaduct. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui alt șofer implicat în trafic, care ulterior au fost încărcate pe Youtube.

Comentarii