lukoil-banenr

Cititorii site-ului AutoExpert şi-au început ziua de luni cu o ştire despre un accident, care a avut loc recent în capitală, în data de 15 noiembrie, an curent 2015. Unul cel puţin bizar, în care se contrazic două părţi ce ne-au relatat detalii importante. Pe de-o parte sunt martorii dar şi victimile accidentului, care susţin că la volan se afla un bărbat şi că acesta era în stare de ebrietate avansată, iar de cealaltă parte sunt autorităţile care ne-au comunicat că la volanul maşinii se afla…o şoferiţă!

Pilot Autoexpert

Primile poze în posesia căreia a intrat redacţia AutoExpert la scurt timp după accident, au venit însoţite şi de comentariile unui martor ocular, care susţinea că maşina de model Range Rover Sport, cu numerele de înmatriculare GTT 555, era urmărită de cel puţin două echipaje INP, iar în apropierea intersecţiei străzilor Suceava şi Paris a tamponat un alt automobil, de model Volkswagen Sharan. Despre acest lucru scrie şi bloggerul Balacci Veaceslav pe pagina sa de web, în care vine cu detalii exacte de la faţa locului. Tot de aici aflăm că la volanul maşinii se afla nimeni altul decât generalul Tudor Baliţchi, Directorul Serviciului Vamal!

12233085_1115051755191308_69850436_n

Sursa indicată mai sus, ne vorbeşte despre faptul că Baliţchi era în stare de ebrietate avansată, motiv din care, cel mai probabil, a încercat să scape de urmărire, ceea ce nu i-a reuşit. Totuşi cu ajutorul „oamenilor săi”, s-a eschivat de la pedeapsă indicând o doamnă la volan în locul lui, doar că femeia a ajuns la locul accidentului mult mai târziu! Bineînţeles că victimile, pasagerii aflaţi în minivan-ul VW s-au revoltat, de unde şi vine explicaţia de „altercaţii”, sugerată de martorul ocular în postarea anterioară şi confirmată de bloggerul Veaceslav în articolul său. Puse cap la cap, mic-ul nostru puzzle începe să prindă contur.

Untitled-3

Însă, toate aceste detalii par să fie infirmate de serviciile de presă ale Departamentului Poliţiei Municipale, aşa cum, accidentul a fost înregistrat în intersecţia străzilor Paris şi Doina şi Ion Aldea-Teodorovici (a se vedea declaraţiile martorilor mai sus)! Mai mult de atât, potrivit autorităţilor, vinovat de accident se face şoferul minivan-ului Volkswagen, iar la volanul SUV-ului Range Rover era o doamnă!

Iat-aşa! „Am încălecat pe-o roată şi v-am spus povestea toată”! Deci cine pe cine minte?

Untitled-4

Untitled-2

sursa: balacci.wordpress.com

 

Comentarii