lukoil-banenr

Deseori şoferii ajung în situaţii defavorabile nu doar din simplul fapt că au încălcat regulamentul circulaţiei rutiere, ci pentru că şi inspectorii de patrulare obişnuiesc să se comporte autoritar, fără a da dovadă de disciplină şi totodată încălcând grav regulamentul sub care s-au semnat. Acest regulament, este şi Biblia pe care trebuie să o respecte şi care protejează şoferii.

Pilot Autoexpert

Din fericire, nu mai trebuie să cauţi prin rude, prin arhive sau pe google acest regulament. Asta deoarece, un domn care se identifică că numele de Dumitru Lungu pe reţeaua de socializare Facebook, a făcut totul deja pentru tine. Accesând cele două link-uri postate, găseşti nu doar Regulamentul Serviciului Patrulare Rutieră, scris pe 52 de pagini, dar şi un rezumat, făcut de Dumitru, unde sunt trecute cele mai importante aspecte.

Aşadar, îţi recomandăm să tipăreşti acest regulament şi să-l studiezi un pic. Eventual îl poţi purta cu tine în automobilul propriu, pentru că şi inspectorii de patrulare se mai prefac că uită uneori, care le sunt drepturile şi obligaţiunile.

Iată şi mesajul lui Dumitru Lungu pe Facebook:
„Pentru a cunoște ce drepturi și obligațiuni are POLIȚIA RUTIERĂ descărcați REGULAMENTUL SERVICIULUI PATRULARE RUTIERĂ.
Are 52 pagini, am făcut și un mic rezumat de 4 pagini care îl găsiți tot aici.
(Apropo fiecare agent are acest regulament la el, în caz că se fac a uita și nu își cunosc obligațiunile)”.

Accesează ACEST link pentru REGULAMENTUL SERVICIULUI PATRULARE RUTIERĂ, sau apasă AICI pentru a downloada versiunea scurtată

Multă baftă la drum şi maximă prudenţă! Vă îndemnăm să Respectaţi Regulamentul Circulaţiei Rutiere, pentru propria siguranţă şi a celor din jur. 

Comentarii