lukoil-banenr

Studioul de design AltDynamic a publicat recent pe profilul său de instagram, poza în care apare salonul mult aşteptatului Lamborghini Urus. SUV-ul va primi ceasuri de bord virtuale şi două display-uri pe suprafaţa bordului.

Pilot Autoexpert

La nivelul consolei centrale găsim selectorul care oferă posibilitatea de a alege unul din cele şase moduri electronice de condus. Acest sistem a fost numit ANIMA şi oferă un şir setări pentru conducerea vehiculului pe diferite suprafeţe ale carosabilului. Modurile de condus ale lui Lamborghini Urus, dar şi materialul video pregătit de producător în care sunt prezentate acestea, le puteţi vedea în articolul pregătit mai devreme de redacţia noastră, aici.

Amintim că debutul oficial al offroaderului Lamborghini Urus, se va desfăşura în data de 4 decembrie curent, în cadrul evenimentului special desfăşurat în comuna Sant’Agata Bolognese, Bologna, Italia. Se aşteaptă că modelul va fi construit pe o platformă modulară şi va primi pentru început un propulsor Bi-turbo de 4.0 litri volum, capabil să dezvolte 650 de cai putere.

Comentarii