lukoil-banenr

Fără îndoială, Lexus LFA este un automobil emblematic nu doar pentru sub-brandul de lux al celor de la Toyota, dar şi pentru întreaga Japonie. Motivul principal ar fi că LFA, este primul supercar de acest gen din toată istoria industriei auto nipone.

Pilot Autoexpert

Deşi nu s-a bucurat de un succes răsunător, maşina rămâne a fi în continuare un vis pentru pasionaţii Lexus din toată lumea. Acestui fapt se datorează în primul rând preţul de achiziţie. În dotarea standard, atunci când era nou-nouţ, un model Lexus LFA avea un preţ de start de peste 300.000 de euro.

Puţin peste 400.000 costa un model semnat Nurburgring Edition, beneficiar de upgrade-uri esenţiale, cum ar fi un plus de CP, transmisia şi suspensia revizuite, dar şi jante special proiectate pentru acest model. Dintr-un număr total de 500 de modele LFA construite, doar 50 au primit botezul ediţiei speciale, iar una dintre acestea a fost anunţată în vânzare recent.

Doară că preţul maşinii este de aproximativ 15 ori mai mare decât a costat iniţial! Aflaţi că acum, supercarul din imagini, care are parcurşi doar 680 de km la bord şi poartă semnătura lui Akio Toyoda, CEO-ul companiei Toyota, poate fi cumpărat doar cu 6.430.000 de euro!

lexus-lfa-nurburgring-edition-15 lexus-lfa-nurburgring-edition-14 lexus-lfa-nurburgring-edition-12 lexus-lfa-nurburgring-edition-11 lexus-lfa-nurburgring-edition-10 lexus-lfa-nurburgring-edition-05 lexus-lfa-nurburgring-edition-06 lexus-lfa-nurburgring-edition-07 lexus-lfa-nurburgring-edition-08 lexus-lfa-nurburgring-edition-09 lexus-lfa-nurburgring-edition-04 lexus-lfa-nurburgring-edition-03 lexus-lfa-nurburgring-edition-01

Comentarii