Imagine Exemplu
lukoil-banenr

Un om de afaceri din Elveţia pe nume Urs Tschudin se poate lăuda cu cel mai plimbat McLaren 12C Spider din lume. Acesta are parcurşi peste 130.000 de kilometri timp de mai bine de trei ani, folosind bolidul său pe post de maşină daily. Iată un caz în care maşinile exotice pot fi şi utile chiar dacă sunt costisitoare.

Pilot Autoexpert

Întrebat de ce anume McLaren 12C Spider, bărbatul a răspuns că îşi dorea demult un supercar decapotabil, performant şi care să îi ofere suficient spaţiu pentru o valiză şi o pijama. A ales o culoare mai calmă, în detrimentul celor mai aprinse pentru că nu vroia să îşi incomodeze clienţii săi pe care îi vizitează foarte des. Elveţianul este fondatorul unei companii producătoare de polizoare de înaltă precizie iar comunicarea cu clienţii săi este foarte importantă. Motiv pentru care, ori de câte ori are posibilitatea, acesta urcă la volanul maşinii sale şi se aventurează în noi călătorii.

Au fost cazuri când a parcurs şi peste 1600 de kilometri iar la destinaţie se simţea încă în formă, fapt care l-a încurajat să nu renunţe la McLaren-ul său în favoarea unei limuzine. Cel mai fericit se simte atunci când ajunge în Germania unde îşi poate dezlănţui toţi caii putere fără vreo restricţie. Apropo de putere, McLaren 12C Spider este echipat cu un V8 de 3.8 litri volum, twin-turbo, ce dezvoltă în jur de 625PS şi poate accelera de la zero la prima sută în numai 3.1 secunde!

Comentarii