lukoil-banenr

Jaguar a raportat că va oferi noul XJ în două versiuni de design – Clasic și Modern

Varianta confort al viitorului model Jaguar XJ va primi modificări mai mult în spațiul interior. Astfel, linia acoperișului pe care o prezintă varianta ce oferă mai mult confort nu va mai fi atât de curbată ca în cazul celeilalte versiuni. În special, noul XJ ar putea deveni chiar un automobil cu două fețe: una interpretată în stil clasic, asemănător modelelor precedente create de Jaguar, destinată pieților unde clienții preferă produse clasice, și cealaltă ar putea continua pe o cale evolutivă a actualei generații, destinate cumpărătorilor care preferă cele mai moderne, în plan estetic, automobile.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă producătorul britanez nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noua generație Jaguar XJ, unii experți în domeniul auto sunt de părere că acesta va opta și pentru o versiune hybrid, care va avea un motor supraalimentat de 2.0 litri și un propulsor electric ce dezvoltă 94 cai putere, iar puterea combinată ar putea ajunge la 334 cai putere.

Modelul Jaguar XJ într-o nouă interpretare urmează să debuteze pe piață pe parcursul următorilor 2-3 ani. Și astfel cum Jaguar mizează mai mult pe clientela orientată către confort, în special deoarece în ultima perioadă au fost vândute numeroase modele cu ampatament mărit, putem să ne așteptăm la câteva surprize foarte plăcute din partea acestui producător auto.

Comentarii