lukoil-banenr

Jaguar planifică să lanseze un nou model în caroseria F-Type. Pe lângă faptul că acesta va beneficia de mai mulţi cai putere, înghesuiţi sub capota coupe-ului, circulă zvonuri că felina va fi echipată şi cu un sistem de tracţiune integrală!

Pilot Autoexpert

Publicaţia britanică CAR a reuşit să obţină şi câteva poze spion cu noul prototip care va purta indicile SVR. Tot ei susţin că au surprins o maşină de teste, dotată cu sistemul de tracţiune integrală care urmează a fi implementată în producţia de serie începând cu anul viitor! Iar surplusul de cai putere este trădat de aspectul exterior al sportivei, unde se pot observa guri de ventilare mult mai permisive dar şi frânele cu discuri de ceramică de un diametru mai mare.

001jaguarf-typesvr

Mai mult de atât, împătimiţii mărcii vor observa prezenţa a câteva elemente aerodinamice împrumutate de la conceptul F-Type Project 7. Sursa de putere va rămâne aceeaşi şi se prezintă în forma unui V8 de 5000 cmc volum, dar care cu ajutorul unor modificări ar trebui să livreze peste 600 de cai putere roţilor motrice.

Dacă zvonurile se vor confirma, atunci noul model va putea fi văzut abia în primăvara anului viitor, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmând ca la scurt timp să înceapă producţia în serie.

jaguarf-typer-s_1

jaguarf-typer-s_4

jaguarf-typer-s_5

sursa: carmagazine.co.uk

Comentarii