lukoil-banenr

Jaguar nu se dezminte şi lansează o nouă versiune a sportcarului F-Type. Aceasta este cel mai nou produs al diviziei de performanţă SVR (Speciale Vehicle Operations) şi se anunţă a fi cel mai rapid şi mai performant Jaguar de serie al producătorului. 

Pilot Autoexpert

Inevitabil, numele de botez conţine abreviatura SVR, iar aceasta este trădată la rândul ei şi de câteva modificări de ordin estetic, menite să sporească apelul maşinii dar şi caractersticile aerodinamice. Astfel, coupe-ul se remarcă printr-o nouă bară faţă, cu guri de ventilare mult mai permisive, un spliter frontal adăugat în continuarea acesteia, jante de 20 de inch, dar şi capota motorului din care răsar branhiile V8-ului supraalimentat.

Motorul a suferit la rândul lui câteva intervenţii, în urma cărora inginerii au reuşit să stoarcă 575 de cai putere şi aproximativ 700 Nm de cuplu motor! Conectat la transmisia automată cu opt rapoarte, acesta catapultează coupe-ul de la zero la prima sută în doar 3.7 secunde şi permite atingerea unei viteze maxime de 320 km/h! Performanţele sunt oferite la pachet cu un nou sistem de frânare, mult mai eficient, un diferenţial blocabil electronic dar şi o suspensie mai fermă, cu amortizoare active.

Clienţii vor putea comanda noul model deja la sfârşitul acestei primăveri a lui 2016 (luna mai), prin urmare prezentarea oficială ar trebui să aibă loc în următoarele luni.

jaguar-f-type-svr-leaked-image (1)

jaguar-f-type-svr-leaked-image (2)

jaguar-f-type-svr-leaked-image (3)

jaguar-f-type-svr-leaked-image (4)

jaguar-f-type-svr-leaked-image (5)

jaguar-f-type-svr-leaked-image

 

Comentarii