lukoil-banenr

Jaguar F-Type va debuta la Salonul Auto de la Paris

Jaguar F-Type va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Nu e ca și când mai aveam vreun dubiu legat de asta, dar e liniștitor să afli aceste informații din gura unui oficial al mărcii britanice.

Pilot Autoexpert

Declarația vine din partea lui Adrian Hallmark, Director Global al brandului Jaguar Cars, și sună cam așa: „Dezvelirea lui F-Type la Paris va rămâne un moment cu adevărat important în istoria Jaguar, pentru că reprezintă revenirea companiei în segmentul mașinilor sport – segment pe care l-a și stabilit la origini.”

F-Type va fi lansat în versiune cabriolet, având la dispoziție o gamă de trei motoare pe benzină. Primele două propulsoare au puteri apropiate, de 340 și 380 CP, obținute din noul V6 de 3,0 litri cu supraalimentare asigurată de un compresor mecanic – conform cu tradițiile mărcii britanice. Cealaltă motorizare va fi bazată pe actualul V8 supraalimentat de 5,0 litri întâlnit și pe restul gamei Jaguar, și va avea o putere de peste 500 CP. Toate versiunile de motorizare vor avea tracțiune spate și vor transmite fluxul de putere printr-o transmisie automată cu opt rapoarte și vor fi echipate cu tehnologia Stop/Start.

Așadar, cât a mai rămas până la debutul Salonului Auto de la Paris? Cam 45 de zile, în care vom aștepta nerăbdători să vedem un F-Type de serie, necamuflat, strălucind în toată splendoarea. Până atunci, nu rămâne decât să ne alimentăm dorințele cu materiale video precum cel de mai jos, cu care Jaguar ne amăgește la intervale scurte. Astăzi îl ascultăm pe Ian Hoban, director al liniilor de modele Jaguar, care dezvăluie câteva detalii despre evoluția noului model. Simțiți emoția din glasul acestuia? Auziți cum sună motorul ăla? Acum faceți conexiunile și încercați să vă imaginați cum va fi F-Type.

Comentarii