lukoil-banenr

Jaguar introduce o editie speciala XK si XKR

Pentru XK si XKR, Jaguar a anuntat o editie speciala care va fi disponibila atat in cazul versiunii coupe cat si pentru versiunea decapotabila. Exteriorul va putea fi vopsit intr-una din sase culori disponibile, care includ si nuanta noua denumita Celestial Black si este exclusiva pentru gama XK Special Edition.

Pilot Autoexpert

In plus, vor fi oferite doua seturi noi de jante cu dimensiuni de 20 de inci.

Mai multe modificari au fost pregatite pentru interiorul ?Artisan?. Modelele din editia speciala beneficiaza de scaune sport imbracate in piele, au un acoperis invelit de asemenea in piele Poltrona Frau si sunt ornamentate cu insertii care pot fi din lemn de nuc sau din aluminiu. Culorile materialelor pot sa varieze in functie de interiorul ales: Navy sau Truffle.

Pedalierul este realizat din otel inoxidabil, iar plansa de bord gazduieste comenzile sistemului audio Bowers & Wilkins de 525W.

Sub capota nu se va schimba nimic in comparatie cu versiunea standard. Prin urmare, la XK Special Edition vei gasi un motor V8 de 5.0 litri care produce 385 CP si 510 CP in cazul versiunii XKR Special Edition. Momentan, pentru ambele modele sunt deschise listele de comenzi.

Comentarii