lukoil-banenr

Jeep debarca in Europa

Jeep cauta sa foloseasca toate avantajele aparute odata cu preluarea de catre grupul Fiat. Primul dintre ele este dat de accesul mai uşor catre piaţa europeana, iar americanii par sa fi inţeles acest lucru, de vreme ce incearca sa intre pe sub pielea francezilor care vor vizita Salonul Nautic din Paris.

Pilot Autoexpert

Jeep va debarca pe tarm francez cu un cuplu de doua concepte, grupate sub numele de Wrangler Nautic şi menite a-i cuceri pe cei impatimiti de navigatie. Asadar, francezii vor putea admira un Wrangler Unlimited negru şi un altul de culoare alba, ambele inspirate de lumea iahturilor.

Atit exteriorul, cit şi interiorul, beneficiaza de artificii de design unice, care arunca off-roaderul intr-o lumina noua. Alaturi de inserţiile cromate, prezente la nivelul grilei, al capacului roţii de rezerva si al oglinzilor retrovizoare, jantele de 20 de inchi vor asigura o prezenţa de mare efect.

Interiorul, insa, pare sa fie locul in care designerii de la Style& Design şi-au dat cel mai mult silinţa. Consola centrala este imbracata in lemn, la fel ca şi minerele portierelor. Tot lemnul a fost ales si pentru insertiile de pe volan, precum si pentru praguri.

Portbagajul ascunde o copertina pentru momentele in care pasagerii vor dori relaxare maxima, iar relaxarea oferita de şezloguri va fi intrecuta numai de placerea de a degusta şampania din setul special. Cei de la Jeep nu au spus nimic despre intenţia de a transpune sau nu conceptele in producţia de serie.

Comentarii