lukoil-banenr

Jeep Grand Cherokee SRT Limited Edition, Wrangler Moab şi Compas Overland vor veni la Paris

Cea mai impresionantă dintre cele trei este sigur Grand Cherokee SRT Limited Edition, disponibilă exclusiv în culoarea alb, cu elemente de exterior negre şi cu jante din aliaj de 20-inch negre sau cromate. La interior, inserţiile din fibră de carbon, volanul cu padele încălzit şi îmbrăcat cu piele perforată şi scaunele sport din piele Nappa sau piele de căprioară sunt cele mai atractive noutăţi care vor capta interesul vizitatorilor expoziţiei. Sub capotă, acelaşi motor puternic HEMI de 6,4 litri ce produce 468 de cai putere, accelerează Grand Cherokee-ul de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde şi permite o viteză maximă de 257 km/h.

Pilot Autoexpert

Cea de-a doua ediţie specială ce va debuta la Salonul Auto de la Paris este Wrangler Moab, care a căpătat un aspect mult mai agresiv din cauza design-ului capotei, plafonului în culoarea caroseriei, geamurilor închise la culoare şi a jantelor negre de 17-inch.

Wrangler Moab se va vinde în Europa începând cu primul trimestru din 2013 (în două sau patru uşi), venind echipat cu motorul de 2,8 litri turbo diesel sau cu un V6 de 3,6 litri pe benzină.

Şi nu în ultimul rând, noul Compass Overland va debuta pe piaţa europeană echipat cu un set de jante speciale de 18-inch din aliaj, inserţii cromate pe grila faţă, interior din piele cu o cusătură distinctivă şi alte dotări deosebite, cum ar fi: sistemul de sunet Boston Acoustics de 368W şi sistemul multi-media de infotainment și navigație Uconnect, cu un display tactil de 6,5-inch și un hard-disk de 40Gb. Compass Overland va fi disponibil în două variante de motorizare: un motor turbo diesel de 2,2 litri ce produce 161cp şi un cuplu de 320Nm pentru ambele versiuni (4WD și 2WD), şi o variantă mai slabă a dieselului, capabilă de 134 de cai putere şi disponibilă doar pentru versiunea 2WD.

Comentarii