lukoil-banenr

Jeep prezintă la Detroit versiunea actualizată a off-roader-ului Grand Cheroke

Jeep a adus la Salonul Auto de la Detroit versiunea facelift a off-roader-ului Grand Cherokee. Modelul american a primit o restilizare subtilă, concentrată pe blocurile optice, incluzând un set de faruri noi, stopuri cu LED şi o grilă faţă mai discretă. Bara faţă a fost şi ea restilizată, după cum a fost cazul uşii hayonului şi a barei de protecţie spate. Facelift-ul lui Grand Cherokee vine la doar doi ani şi jumătate de la debutul pe piaţă al noii generaţii.

Pilot Autoexpert

La interior, comenzile sistemului de climatizare au fost modificate, iar clienţii pot opta între două afişaje cu ecran tactil pentru sistemul multimedia, cel standard având o diagonală de cinci inch, pe când versiunile de echipare superioare oferă un afişaj de 8.4 inch. Grand Cherokee primeşte un nou volan şi un set de ceasuri de bord redesenate, care integrează un afişaj central de şapte inch. Levierul schimbătorului de viteze a fost redesenat şi el, fiind inspirat din cel al lui Chrysler 300.

Facelift-ul lui Grand Cherokee include şi numeroase elemente tehnologice noi – un sistem cruise control adaptiv, cu funcţie Stop and Go, aer condiţionat cu climatizare automată pe două zone în standard, sistem de avertizare la impact iminent, faruri adaptive, sistem de avertizare la părăsirea benzii de mers, sistem audio Harman Kardon cu 19 difuzoare oferit opţional şi sistem Uconnect pentru conexiunea bluetooth, care include mai multe funcţii de control vocal ale telefonului mobil şi ale navigaţiei. Plafonul este îmbrăcat în piele întoarsă, iar scaunele şi feţele uşilor prezintă iluminare ambientală.

Jeep Grand Cherokee Facelift mai primeşte şi o transmisie automată cu opt trepte, care integrează şi un set de padele pentru schimbarea treptelor, montate pe volan.

Comentarii