lukoil-banenr

Jeep a dat startul unei noi pagini din istoria sa, alături de figura omului care i-a schimbat parcursul, Sergio Marchionne. Introducerea primului său SUV de segment mic: Renegade. O declaraţie de război împotriva unor modele de succes precum Nissan Juke, Peugeot 2008 sau Renault Captur. Spre deosebire de acestea, noul Renegade se vrea a fi o abordare mai masculină, dedicată celor care doreau şi o oarecare prezență a genei off-road.

Pilot Autoexpert

Noul Jeep este mai dispus la escapade off-road decât orice alt rival. Pentru asta, Jeep a oferit o gardă la sol de 22 de cm, unghiuri de atac şi de degajare foarte bune, pasaje ale roţilor generoase şi o versiune denumită Trailhawk. Aceasta a fost croită după cele mai provocatoare escapade off-road. Noul Renegade Trailhawk promite să remorcheze 900 de kilorame şi să traverseye vaduri cu apă de 48 de cm. Nu lipsesc protecţiile pentru caroserie şi asistentul la coborâre, Hill Descent Control.

jeep_renegade_1

Gama de motorizări include două dieseluri, unul de 1.6 litri şi 118 cai putere, şi un Multijet II de 2.0 litri şi 167 de cai. Alături de ele, Renegade introduce şi o premieră absolută în segment: o transmisie automată cu nouă trepte.

Noul Jeep Renegade va fi produs pe Bătrânul Continent, la o uzină din Italia, ceea ce înseamnă că îl vom putea vedea în vânzare și în Europa.

jeep_renegade_4

jeep_renegade_7

jeep_renegade_10

jeep_renegade_13

jeep_renegade_trailhawk_2

jeep_renegade_trailhawk_3

jeep_renegade_trailhawk_10

2015 Jeep Renegade live in Geneva1

Comentarii