lukoil-banenr

Jeep Wrangler Rubicon 10th Anniversary

Primul Jeep Wrangler Rubicon ieşea de pe linia de producţie a fabricii Jeep din statul american Ohio în urmă cu zece ani. Pentru a aniversa primul deceniu de viaţă al acestui model, compania Jeep au prezentat la Salonul Auto Los Angeles 2012 o ediţie specială, denumită Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition, care este, potrivit oficialilor Jeep, „cel mai capabil Wrangler de serie produs vreodată”.

Pilot Autoexpert

Echipamentele standard cu care vine ediţia specială a Wranglerului şi care ar trebui să îi dea acestuia un avantaj în regim off-road sunt următoarele: o bară de protecţie faţă care este pregătită pentru montarea unui troliu, suspensia care măreşte şi mai mult garda la sol faţă de un Wrangler standard şi un set de cauciucuri pentru off-road de la BF Goodrich.

Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition va fi disponibil atât în varianta cu două uşi, cât şi în cea cu patru uşi, în timp ce sub capotă va sta un motor pe benzină V6 de 3,6 litri care dezvoltă 285 CP şi 353 Nm. Puterea este transferată către toate cele patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală cu diferenţiale blocabile electronic şi al unei cutii de viteze manuale cu şase trepte, disponibilă în echiparea standard, sau al unei cutii automate opţionale cu cinci rapoarte.

În interior, ediţia specială a Wranglerului a primit scaune îmbrăcate în piele de culoare roşie, cadrane cu textul „10th Anniversary” şi un volan îmbrăcat în piele cusută cu aţă roşie.

Comentarii