lukoil-banenr

Jurgen Stackmann – noul preşedinte SEAT

Jurgen Stackmann îşi va însuşi atribuţiile de conducere a companiei SEAT începând cu data de 1 mai, în vreme ce Muir va ocupa o poziţie de conducere la nivelul Grupului Volkswagen, urmând să raporteze direct consiliului director.

Pilot Autoexpert

Jurgen Stackmann şi-a început cariera la Ford, în 1989, pentru care a ocupat mai multe funcţii în cadrul diviziilor din Marea Britanie şi Europa. Printre poziţiile ocupate la Ford se numără director de marketing pentru fabrica din Germania, vice-preşedinte de marketing Ford Europe în Londra şi director general vânzări şi marketing pentru Germania.

El s-a alăturat echipei Volkswagen în 2010 pentru a coordona departamentul de vânzări şi marketing al brandului Skoda. Cu doi ani mai târziu, începând cu septembrie 2012 el a fost numit în fruntea departamentului de marketing al Grupului Volkswagen şi al Volkswagen autoturisme.

Printre cele mai importante sarcini ale noului preşedinte SEAT se enumără depăşirea situaţiei financiare problematice în care se află la moment compania spaniolă.

Comentarii