lukoil-banenr

Kahn Design prepară Defender-ul pentru iarnă

Land Rover Defender nu prea e “flămând” de îmbunătăţiri estetice pentru a-şi demonstra caracterul dur, masculin şi agresiv, iar vârsta sa înaintată nu-l face favoritul tunerilor, astfel că numărul kit-urilor de tuning care modifică offroader-ul din Albion este destul de limitat. Totuşi, Kahn Design reuşeşte să sublinieze apariţia modelului mărcii britanice prin pachete estetice şi tehnice, care au transformat clasicul Defender într-un vehicul căruia îi cresc capacităţile off-road în acelaşi timp cu nivelul de eleganţă şi sportivitate din interior.

Pilot Autoexpert

Scaunele faţă şi spate sport de tip scoică cu susţinere laterală îmbrăcate în piele nappa şi asezonată cu Alcantara, apoi cusută cu aţă contrastantă argintie şi roşie; bord, plafon şi consolă centrală acoperite de asemenea cu piele fină şi subliniată prin inserţii textile Harris Tweet, iar dacă toate acestea nu sunt destule pentru afirmaţia de mai sus, menţionăm că tunerii au mai instalat şi pedalier din aluminiu, inserţii piano black pe bord, turometru roşu şi centuri de aceeaşi culoare. Toate pentru a crea o atmosferă radical diferită de ce oferă în mod standard spartanul Defender.

La exterior apar notiţe mai masculine – anvelopele de serie se schimbă cu unele dedicate strict off-road-ului şi ies în evidenţă în aripile lărgite cu prize de aer integrate, apare un scut adiţional din metal, plus alte modificări semnate de aceiaşi specialişti Kahn Design. Astfel bătrânul off-roader din Albion se prezintă absolut înarmat pentru a oferi clienţilor săi o iarnă plină de aventuri elegante.

Comentarii