lukoil-banenr

Selecţia naturală este primul gând care îmi vine în minte, atunci când privesc la pozele trimise redacţiei noastre de cei ce ne urmăresc. Ce înseamnă asta, citiţi mai jos, iar rezultatele le vedeţi în poză.

Pilot Autoexpert

WIKI: Selecția naturală este mecanismul fundamental al evoluției ființelor vii (plante, animale, bacterii, fungi), care constă în șanse inegale ale indivizilor la reproducere cu succes și propagarea genelor sale, în dependență de însușirile organismului, dictate de acele gene, care îl fac pe acesta mai mult sau mai puțin adaptat la mediul său. Teoria selecției naturale a fost elaborată de Edward Blyth și sistematizată apoi de Charles Darwin, în cartea sa „Originea Speciilor” (en: „On the Origin of Species”). Conform teoriei evoluției prin selecția naturală, natura produce spontan variații:
-dăunătoare,
-indiferente,
-avantajoase.

Cazul de faţă. Pentru că ţi-a fost lene să mergi puţin mai în faţă, sau să cauţi un loc de parcare prin care să incomodezi cel mai puţin participanţii la trafic sau pietonii, ai ales să te remarci într-un mod 100% tradiţional, parcând atât pe trotuar cât şi cu fundul pe carosabil.

Mama Natură, nu poate fi indiferentă chiar de fiecare dată, aşa că astăzi a decis să îţi selecteze comportamentul „dăunător” şi să te pedepsească, pardon, să te premieze astfel încât să îţi cultivi măcar instinctele, dacă nu bunul simţ, iar data viitoare să alegi altă locaţie.

Bănuiesc că vinovat se face şoferul Mercedes-ului E-Class, pentru că nu a cedat măreţiei sale când acesta/aceasta a coborât din vehiculul de teren.

Comentarii