lukoil-banenr

Iniginerii companiei Kawasaki, au finisat proiectarea noului Ninja 400. California Air Resources Board, agenţia guvernamentală din SUA a aprobat bike-ul sport spre comercializare pe piaţa americană.

Pilot Autoexpert

Doritorii de a intra în posesia noului Ninja 400 ar trebui să aibă economiile gata pregătite pentru anul 2018, anunţă publicaţia Asphalt and Rubber. Potrivit unor surse, motocicleta va fi echipată cu un motor de 45 CP, o cutie cu şase trepte şi tot spectrul de tehnologii electronice moderne folosite în industria motocicletelor.

Kawasaki Ninja 400, vine să înlocuiască versiunea de 300 centimetri cubi a sportbike-ului, deşi nu este exclus că japonezii vor pregăti câte un model de nouă generaţie pentru fiecare nişă a pieţei de motociclete.

Pentru prima dată noul model Ninja a fost observat la sfârşitul verii anului 2017 în oraşul Milwaukee, unde cei de la Kawasaki filmau spotul publicitar, iar circa o săptămână în urmă bike-ul a fost văzut deja la teste.

Debutul oficial al motocicletei se va desfăşura în cadrul expoziţiei EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) la începutul lunii noiembrie, iar vânzările sunt planificate pentru 2018.

Comentarii