lukoil-banenr

Gata! Acum putem spune cu siguranţă că celebrul Ken Block este zeul Gymkhana! Cu toţii îl cunoaştem, ştim de ce este în stare, dar nimeni nu s-ar fi aşteptat la una ca asta!

FLYONE

GYM7_Web__001_resize

diselok

Dar, să le luăm pe rând. Acţiunea are loc în oraşul Los Angeles iar în cele 12 minute de filmări a fost parcursă o distanţă uimitoare, având în cale diferite obstacole şi schimbând suprafaţa carosabilă de câteva ori în timp ce direcţia de mers a fost mai mult pe diagonală decât în linie dreaptă! Din peisaj nu lipsesc cascadoriile cu maşini de poliţie sau chiar lowridere, derapajul controlat, cerculeţele desenate pe asfalt sau fumul abundent din anvelopele încinse!

GYM7_Web__004_resize

Cel mai spectaculos însă, este bolidul cu care apare la filmări! Un Ford Mustang produs în anii 1965 dar care a trecut printr-o metamorfoză completă, pentru ca în rezultat să ia naştere singurul din lume Mustang ce se poate lăuda cu tracţiune integrală şi un total de 845 de cai putere!

Atâm am avut de spus! Apasă butonul play şi spune-ne şi nouă, ce crezi despre noul Gymkhana 7 Wild In The Streets Los Angeles?

GYM7_Web__005_resize

GYM7_Web__003_resize

GYM7_Web__002_resize

Comentarii