lukoil-banenr

The Hoonigans împreună cu pilotul de raliuri Ken Block, se fac din nou auziţi şi văzuţi cu un videoclip proaspăt scos de pe bandă. Americanii, în mare taină, au filmat cel de-al nouălea episod Gymkhana!

Pilot Autoexpert

Aşa cum ne-am obişnuit, fiecare episod trebuie să fie filmat în locaţii noi, iar de această dată acţiunea are loc în Buffalo, New York. Şi după cum vă veţi convinge, urmărind videoclipul inserat mai jos, regizorii nu s-au zgârcit la nici un detaliu, astfel că vreme de opt minute şi zece secunde ai doar praf în ochi de la derapaje, burnout-uri şi turaţii în limită.

Episodul cu numărul nouă aduce în prim plan şi un automobil absolut nou, Ford Focus RS RX, o maşină proiectată şi construită special pentru Ken Block, cu care acesta va concura în Campionatul Mondial de Raliuri WRC. Monstrul ascunde o rezervă imensă de 600 de cai putere şi 895 Nm de cuplu motor, cu care maestrul Ken se descurcă de minune.

Şi cu toată momeala şi efortul depus de autorii acestor episoade, eu încă sunt de părerea că e timpul să se pensioneze. Devine plictisitor 🙂

Comentarii