lukoil-banenr

Ken Block va concura în 3 etape WRC 2013 cu un bolid albastru

Ken Block şi-a dezvăluit în această săptămână planurile pentru anul 2013, iar principalele puncte de atracţie vor fi participările la celebrele Gymkhana, dar şi la o serie de raliuri din Statele Unite ale Americii.

Pilot Autoexpert

Chiar şi aşa, cascadorul american nu este dispus să renunţe complet la Campionatul Mondial de Raliuri şi a anunţat un program similar cu cel de anul trecut, când a luat startul în trei etape.

„Mă bucur să fiu cât de cât competitiv în WRC, chiar dacă concurez doar part-time şi nu am posibilitatea să testez bolidul înaintea etapelor. Sper să particip într-un număr similar de evenimente în WRC şi în 2013”, a declarat el.

Block a participat în WRC în trei etape pe parcursul sezoanelor 2007-2008 cu un Subaru Impreza WRX STI, însă primul program aproape complet l-a avut în 2010, atunci când a luat startul în şapte etape la volanul unui bolid Ford Focus RS WRC.

A concurat în alte opt etape în 2011 cu Ford Fiesta RS WRC, însă anul trecut şi-a redus programul la numai trei etape, obţinând două locuri nouă în Mexic şi Noua Zeelandă înainte de a abandona în Finlanda.

Comentarii