lukoil-banenr

KIA a lansat la Chicago conceptul Track’ster

KIA a prezentat la Salonul Auto de la Chicago un concept bazat pe modelul Soul, care a primit numele Track′ster. Conceptul cu trei uşi şi acoperiş înclinat este puţin mai mare în comparaţie cu Soul şi a fost proiectat la un centru de design din California.

Pilot Autoexpert

Tom Keams, şeful acestui departament de la KIA a spus că ″ideea a fost să-l facem pe Track′ster să arate dur, ca un buldog″. Pe lângă acest lucru, echipa condusă de Keams a încercat să scoată în evidenţă un aspect individual şi un caracter urban. Modelul are jante cu dimensiuni de 19 inci, iar în spatele acestora se află un sistem de frânare Brembo.

Sub capotă se află un motor pe benzină de 2.0 litri turbo care livrează 250 CP şi este conectat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Tracţiunea este integrală, iar suspensiile sunt oarecum joase.

Interiorul a primit din partea designerilor de la KIA două locuri şi o planşă de bord pe care o întâlneşti în general tot pe la concepte. În locul banchetei găseşti roata de rezervă, dar acest lucru s-ar putea să nu fie păstrat şi în eventualitatea în care va fi produsă o versiune de serie. Pentru Tom Keams, conceptele sunt ca o ″cireaşă de pe tort″ şi le oferă celor din echipa de design de la KIA posibilitatea de a visa la felul în care ar putea să fie un model.

Momentan, compania nu are în plan să-l producă pe Track′ster în serie, dar în viitor, acest lucru ar putea să se schimbe.

Comentarii