lukoil-banenr

În luna noiembrie a lui 2014, constructorul coreean de automobile Kia a prezentat publicului larg un nou concept al unui crossover, iar astăzi, la numai câteva luni, vedem deja primele imagini cu versiunea de producţie a noului model. 

FLYONE

Viteza uluitoare cu care un concept a parcurs calea de la prototip la maşină de serie, în cazul noului model Kia KX3, se datorează faptului că acesta este construit pe aceeaşi platformă cu modelul Hyundai ix25, cu care împărtăşeşte şi o bună parte din componentele tehnologice.

diselok

kia-kx3-is-the-hyundai-ix25-crossover-s-sister-model-photo-gallery_1

Crossoverul a fost spionat recent în China, unde şi va avea loc lansarea oficială a modelului. Dacă va ajunge KX3 să fie comercializat şi în Europa, rămâne de văzut, însă deocamdată oficialii companiei nu se grăbesc să ia o astfel de decizie. Kia Având o lungime de 4.270 de mm, Kia KX3 se poate lăuda cu un ampatament de 2.590 de mm, ceea ce garantează suficient spaţiu interior pentru cei patru pasageri.

Cel mai probabil că sub capota noului model vor fi instalate exclusiv propulsoare aspirate natural, pornind de la unitatea de 1.6 litri volum şi 123 de cai putere, însă este luată în calcul şi versiunea de 1.6 litri turbo capabilă să livreze 200 de cai putere şi 264 Nm de cuplu motor.

Noul model va avea un preţ de start de peste 17.000 de dolari, echipat în versiunea entry-level! kia-kx3-is-the-hyundai-ix25-crossover-s-sister-model-photo-gallery_2

kia-kx3-is-the-hyundai-ix25-crossover-s-sister-model-photo-gallery_4

kia-kx3-is-the-hyundai-ix25-crossover-s-sister-model-photo-gallery_5

kia-kx3-is-the-hyundai-ix25-crossover-s-sister-model-photo-gallery_6

Comentarii