lukoil-banenr

Coreenii sunt puşi pe treabă cu noul model Kia Sportage! De curând, aceştia au prezentat şi primile schiţe oficiale cu viitoarea generaţie a crossoverului, demonstrându-ne direcţia de design a maşinii. 

Pilot Autoexpert

Din ce putem vedea, noul Kia Sportage va adopta look-ul familiar gamei de modele actuale, unde trendsetter-ul este compacta Kia Cee’d. Unul dintre elementele distinctive principale este şi grila radiatorului, doar că în cazul SUV-ului, aceasta a fost plasată puţin mai jos decât de obicei şi vine asistată de blocurile optice cu lumini de zi LED incorporate.

Privită din lateral, este uşor de recunoscut influenţele modelului Kia Sportage actual, în special la nivelul portierei spate care „se sfârşeşte” brusc lângă stâlpul C. Linia plafonului rămâne în continuare curbată puternic spre posterior, iar forma stopurilor aminteşte de un alt concept prezentat în anii 2013.

În ce priveşte interiorul, acesta se prezintă în forma unui mix de idei şi detalii între mai marele Sorento dar şi sedanul de clasă medie Optima, cu accente de metal, volan bombat în trei spiţe, scaune sport cu susţinere lombară pronunţată, sistemul de infotainment cu un display generos, lumini ambientale roşii, transmisie automată dar şi consola centrală impunătoare.

Conceptul noului model Kia Sportage ar urma să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cam peste o lună!

1335037992656570858

18097370732122574729

Comentarii