lukoil-banenr

Kia Soul Convertible

Arta care folosește ca suport autoturismul este un fenomen care pare să capete amploare. Spunem asta pentru că ne gândim la mai multe exemple, provenite din țări de pe continente diferite, cu valori și culturi specifice. Diverse modele de la BMW, Alfa Romeo, Porsche și Renault au trecut printr-un proces de transformare estetică.

Pilot Autoexpert

Pe această listă deschisă se poate nota și Kia, prin modelul special Soul Convertible pregătit pentru un eveniment aflat sub genericul ”La Vie en Rose”, organizat la sfârșitul lunii trecute la Seul, în Coreea. Printre alte modele care au fost decorate și proiectate în funcție de viziunea creatoarei de modă Nora Noh, s-a remarcat acest Soul Convertible.

Primul concept fără șapcă pe baza lui Soul – Kia Soul’ster – a fost prezentat în anul 2009, la Salonul Auto de la Detroit, iar compania a anunțat pe parcursul timpului că se are în vedere introducerea unei variante pentru producția în serie. Până una alta, te invităm să vezi mai multe fotografii cu acest Souldecapotabil și… cu simț artistic.

Comentarii