lukoil-banenr

Coreenii ţintesc în nişa crossoverelor mini, acolo unde Nissan Juke a stabilit regulile jocului şi oricât nu ar încerca concurenţii săi, nu a reuşit deocamdată nimeni să îl detroneze. Acum e rândul celor de la Kia să îşi încerce norocul. 

FLYONE

Kia-KX3-Concept-4_resize

diselok

Kia KX3 utilizează aceeaşi platformă ca şi Hyundai ix25, şi este aşteptată în producţia de serie în primul trimestru al anului 2015. În ce priveşte motorizările, coreenii au optat pentru benzinarele de 1,6 şi respectiv 2,0 litri volum, dar au promis să includă şi un propulsor pe motorină, cel mai probabil versiunea cu 1.7 litri volum. Toate motoarele vor fi cuplate la o cutie de viteze manuală sau automată, ambele în șase trepte. Ceva mai târziu, va fi disponibil şi un motor turbo de 1.6 l volum, cu transmisie cu dublu ambreiaj etajată în şapte trepte.

Kia-KX3-Concept-3_resize

Dacă tot e tot un SUV, fie şi compact, tracţiunea integrală nu poate lipsi, ce-i drept, va fi oferită în calitate de opţiune. Standard, este disponibilă tracţiunea pe puntea faţă, evident. Design-ul jucăuş al lui KX3 ne confirmă faptul că noul model este predestinat în primul rând clienţilor tineri, iar judecând după aspectul conceptului, putem spune că maşina este foarte aproape de producţia de serie.

În dotarea standard sunt incluse dotări ca blocuri optice cu tehnologia LED, atât pe față, cât şi spate, airbag-uri frontale şi laterale, ESP şi sistem de climatizare automat.

Kia-KX3-Concept-1_resize

Kia-KX3-Concept-6_resize

Comentarii