lukoil-banenr

Kit Action Camper pentru Jeep Wrangler

Acest kit propus de ActionCamper este gândit pentru versiunea lungă Jeep Wrangler Unlimited, o alegere motivată de faptul că versiunea cu doar două uşi a lui Wrangler nu permite integrarea eficientă a tuturor echipamentelor din cazul de faţă.

Pilot Autoexpert

Specialiştii ActionCamper au luat un Wrangler lung, i-au eliminat acoperişul, hayonul şi bancheta, în locul acestora fiind montată o suprastructură din fibră de sticlă. Masa totală creşte cu numai 200 kg, Wranglerul astfel modificat devine o maşină pentru doar 2 pasageri.

Suprastructura are avantajul că e concepută ca o componentă separată de şasiul maşinii (fiind montată prin şuruburi), aşa încât, la nevoie, poate fi detaşată şi depozitată fără eforturi foarte mari, iar Wranglerul folosit în alte scopuri.

În interiorul suprastructurii a fost conceput un spaţiu cât mai util pentru două persoane: mobilier de bucătărie, cu aragaz şi chiuvetă incluse, două scaune şi masă şi o mică toaletă portabilă.

Salteaua pentru două persoane este strânsă în partea din faţă şi se poate întinde peste dulapuri, iar acoperişul se poate ridica până la un unghi de 78 de grade, pentru a permite un spaţiu suficient de mişcare, pereţii laterali fiind realizaţi din pânză, la fel ca în cazul corturilor.

Kitul ActionCamper pentru Jeep Wrangler Unlimited a fost arătat publicului cu ocazia salonului de tuning SEMA 2012, preţul estimativ al acestuia este de peste 50.000 USD.

Comentarii