lukoil-banenr

Un șofer al unui SUV marca BMW, a fost stopat de echipajul INP din cauza că mergea cu viteză excesivă, dar supriză, pe lângă faptul că conducea peste limită în urma unui control s-a dovedit că șoferul era pe lângă toate și în stare de ebrietate.

Pilot Autoexpert

Un bărbat de 42 de ani a fost observat ieri, 20 iunie, de inspectorii de patrulare că circula cu viteză de 100 km/h pe o stradă din orașul Drochia. Fiind somat să oprească, acesta a ignorat cerința ofițerilor, însă într-un final după ceva timp, totuși șoferul a fost tras pe dreapta. Ba mai mult decât atât, în automobil, pe bancheta din spate se afla copilul minor al șoferului, o fetiță de 10 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, el a fost testat cu aparatul alcoolscopic, rezultatul arătând 0,96 mg/l alcool în aerul expirat. În prezent, șoferul este documentat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și contravențional pentru ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept şi pentru viteză excesivă.

Comentarii