lukoil-banenr

Pasiunea nu are limite, însă legea are, iar atunci când cele două se intersectează rezultatele nu se lasă prea mult aşteptate. Iată şi un caz elocvent, care a avut loc în statul Kansas, SUA.

Pilot Autoexpert

Robert D Bell, este (mai bine zis a fost) proprietarul unui Nissan Skyline R33, model interzis pentru circulaţie pe drumurile publice în SUA. Chiar şi aşa pentru un pasionat ca Robert acest lucru nu a fost un impediment, iar coupe-ul sport din Japonia a fost procurat şi modificat substanţial pentru a fi adus la o stare cât mai apropiată de cea de uzină. Bineînţeles că şi motorul a fost la rândul lui recondiţionat în totalitate.

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_7

Pentru că aşa sunt pasionaţii de automobile, dorm cu nopţile în garajuri pentru a-şi vedea visul devenit realitate. Tânărul şi-a preparat maşina pentru un singur scop, cursele auto, iar un asemenea eveniment chiar urma să aibă loc la Wichita Import Face-Off. Într-acolo şi a pornit tânărul, bineînţeles la volanul maşinii sale proaspăt recondiţionate. Din nefericire însă, nu a mai ajuns.

Potrivit site-ului autoevolution.comun echipaj de poliţie a interceptat maşina şi a somat şoferul să tragă pe dreapta, însă acesta a refuzat să se conformeze. Aşa a început sfârşitul! Au urmat scene demne de un scenariu Fast and Furios, în care mai bine de 20 minute poliţiştii au încercat să forţeze tânărul să oprească. Urmărirea a continuat şi până la viteze apropiate de 300 km/h (283 km/h) iar într-un final, motorul a cedat, provocând şi o explozie.

Robert D Bell a fost arestat şi urmează să răspundă în faţa legii pentru un şir de încălcări iar amenzile se ridică la aproximativ 100.000 de dolari! Şi aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte modele Nissan Skyline R33, maşina sa ar putea ajunge la fier vechi! O poveste aproape fericită cu un final trist.

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_6

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_5

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_4

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_3

kansas-police-arrest-nissan-skyline-driver-doing-176-mph-after-his-engine-explodes_1

Comentarii