lukoil-banenr

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost surprins circulând cu viteză excesivă pe o porțiune de drum din orașul Cimișlia a intrat cu mașina într-o casă, după ce a acesta a refuzat să se conformeze la somația polițiștilor.

Pilot Autoexpert

Iată ce scrie Inspectoratul Național de Patrulare pe pagina sa de Facebook. La 20 februarie, curent, un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Horești, raionul Ialoveni, aflat la volanul unui Renault, a fost observat de radarul #INP deplasându-se cu 77 km/h pe strada Cetatea Albă, Cimișlia. Evident inspectorii de patrulare l-au somat să stopeze, însă acesta a ignorat cerințele polițiștilor.

Din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, astfel mașina a ajuns într-o casă. Imediat șoferul a fost transportat la spital. Întrebat de ce a refuzat să stopeze mașina, acesta a spus că nu deține permis de conducere. Pe lângă pagubele pe care trebuie să le plătească, tânărul mai riscă o amendă.

Potrivit legislației, pentru depășirea limitei de viteză pe sectorul de drum, se sancționează cu amendă de până la 900 de lei, cu aplicarea a 4 puncte de penalizare.

Comentarii