lukoil-banenr

Avem o veste bună pentru toţi cei care stau în priză în aşteptarea primului crossover din gama Skoda, modelul Kodiaq. Cehii îşi vor prezenta rodul muncii în cadrul unui eveniment special, care va avea loc la Berlin, la data de 1 septembrie.

Pilot Autoexpert

Respectând tradiţia, constructorul auto din Mlada Boleslav, a publicat noi imagini teaser. Astfel publicul a primit o doză de energie şi mai multă dorinţă de a descoperi un segment nou pentru Skoda, alături de Kodiaq. Conceptul prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în primăvara acestui an, Vision S, a evolut rapid până la etapa de maşină de producţie, ceea ce denotă un interes major pentru modelul cehilor.  Chiar dacă anterior, Skoda a încercat să ofere clienţilor săi un vehicul cu capacităţi de off-road sporite, încorporate într-o caroserie versatilă pe care a botezat-o Yeti, totuşi adepţii mărcii şi-au dorit dintotdeauna ceva mai mult decât atât. Şi iată că aşteptarea lor a luat sfârşit.

 

Skoda Kodiaq pune la bătaie un volum portbagaj de peste 2.000 de litri, dotări moderne, blocuri optice LED, motorizări eficiente şi un sistem de tracţiune integrală. Concurenţa are de ce să îşi facă griji, mai ales dacă noul crossover se va impune pe piaţă cu o ofertă de preţ imbatabilă.

160810 Kodiaq (2) 160810 Kodiaq (3) 160810 Kodiaq (4)

Comentarii