lukoil-banenr

Se întâmplă des, ca copiii care încă nu au ajuns la majorat, să urce la volanul maşinii părinţilor săi, însă mai rar auzi ca un copil de 15 ani să urce la volanul unui Aston Martin, procurat pe banii proprii!

FLYONE

Este cazul unui goalkeeper din Rusia, pe nume Konstantin, care face parte din echipa Zenith-84. Potrivit unui raport, tânărul procurase maşina de numai trei zile şi chiar dacă nu avea un permis de conducere, totuşi acesta a riscat să iasă pe drumurile publice. Din păcate însă pentru Konstantin, bucuria a trecut în scârbă în urma unui accident rutier!

diselok

Crash-7

Martorii susţin că sportcarul britanic la volanul căruia se afla Konstantin a tamponat un Volkswagen, iar acesta a încercat să fugă de la faţa locului. De cealaltă parte, băiatul susţine că este nevinovat şi că se deplasa cu viteză redusă, în jur de 40-50 km/h, când în intersecţie, în plină viteză, a apărut un Volkswagen Touareg care l-a tamponat din lateral. Speriat de faptul că nu avea permis de conducere acesta a încercat să fugă de la faţa locului.

Poliţia urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului, dar chiar şi aşa, tânărul fotbalist va avea de înfruntat mai multe capete de acuzaţie, printre care părăsirea locului accidentului dar şi conducerea automobilului fără permis!

Crash-6

Crash-5

Crash-4

Crash-1

Comentarii