lukoil-banenr

La revedere Dacia Logan MCV, bun venit Lada Largus

La finalul acestui an românii îşi vor lua la revedere de la familia Logan, deoarece la Salonul Auto Paris 2012 va fi lansată noua generaţie, Dacia Logan 2. Dar Logan nu va dispărea doar din oferta Dacia pentru noi, ci şi de pe pieţele vest-europene.

Pilot Autoexpert

O variantă, însă, va rămâne în producţie în est: Dacia Logan MCV. Atâta doar că la ruşi se numeşte Lada Largus, fiind anunţată încă de acum doi ani sub forma conceptelor R90 şi F90.

Având o altă grilă frontală şi, evident, o altă siglă, Lada Largus a fost recent lansată oficial pe piaţa auto din Rusia, cei de la Lada sperând într-o carieră promiţătoare a breakului low-cost. Pentru Renault (acţionar majoritar la compania rusă) nu e nici o problemă, deoarece gama Logan pe care o comercializează în Rusia sub brandul Renault nu conţine şi versiunea break.

Lada Largus mizează pe un preţ foarte atractiv raportat la spaţiul interior şi dotările pe care le oferă: doar 419.300 ruble (aproximativ 10.770 euro). Modelul vine atât în configuraţie cu doar 5 locuri, cât şi cu 7 locuri, fiind propuse doar două nivele de echipare. Motorul de 1,6 litri este oferit în două variante de putere (de 85 CP, respectiv 105 CP), în timp ce o versiune diesel nu face parte din program.

Comentarii