lukoil-banenr

Label nou pentru divizia sport de la Mercedes

Pilot Autoexpert

Mercedes Benz va întroduce o nouă etichetă pentru a diferenția automobilele cu un „tuning” vizual de fabrică. Este vorba de MercedesSport și primul model care va purta această siglă este Mercedes E Class, prima ocazie de înfățișare fiind la Salonul de la Geneva 2010.
După cum se poate observa Mercedes E Class MercedesSport vine cu prelungiri spoilere noi, praguri și cam toate elementele unui tuning simplist. Per total însă modificările nu sunt radicale, și nici măcar nu este nevoie să se schimbe elementele existente deja, ci după cum se poate observa totul poate fi aplicat peste componentele existente, indiferent dacă vorbim de buza frontală sau de difuzorul discret posterior.
Acest nivel vine cu jante noi pe 18 – spectaculoase într-adevăr – și cu o suspensie adusă mai aproape de sol cu 15 mm, kitul având efect și asupra comportamentului dinamic, devenind mai ferm. Opțional se pot comanda eleroane discrete atât pentru portbagaj cât și pentru lunetă. Sistemul de frânare primește discuri noi perforate cu etriere gri pe care se poate observa foarte clar logo-ul Mercedes.
În interior amprenta MercedesSport se poate observa pe praguri și în elementul cu care șoferul interacționează permanent, volanul. Acesta are patru spițe și vine cu piele perforată pentru maxim de aderență.

 

Comentarii