lukoil-banenr

Lada Vesta, este un sedan de producţie rusă care la moment se foloseşte de o popularitate excepţională pe piaţa rusească de automobile. Producătorul „Avto-Vaz” însă, vrea să îl facă şi mai modern, astfel în scurt timp acesta va putea fi controlat de la distanţă.

Pilot Autoexpert

Lada Connect reprezintă o platformă telematică, care permite controlul automobilului cu ajutorul unui smartphone. Aplicaţia cu acelaşi nume, este deja disponibilă pe Goole Play, doar că până când aceasta nu este activă, fiind la moment în regimul de testare restricţionată, anunţă publicaţia Autoreview.

Aplicaţia Lada Connect, este capabilă să activeze închiderea centralizată a uşilor, să includă farurile, să arate temperatura din interiorul maşinii, să afişeze nivelul combustibilului şi nivelul de încărcare a bateriei. Deasemenea aceasta poate gestiona sistemul de auto-pornire, dacă automobilul este echipat cu această opţiune.

Conform aceleiaşi surse, platforma Lada Connect va fi instalată în premieră pe Lada Vesta, după care vor urma Kalina şi Granta. Vesta echipată cu acest sistem, este aşteptată deja în anul 2018. La moment preţurile modelului cu această modificare nu sunt afişate.

Comentarii