lukoil-banenr

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că maşinile rusești nu se puteau lăuda cu prezenţa unei cutii de viteze automate sau robotizate, cea manuală fiind o normă. Iată că timpurile se schimbă iar producătorul evoluează și el! În sfârșit, maşinile Lada vor avea ca opțiune o cutie de viteze robotizată.

Compania Avtovaz a anunțat că la 6 februarie se dă startul primei Lada Granta dotată cu transmisie robotizată. Aceasta va fi disponibilă doar pe versiunile ”Norma” şi ” Lux” şi va opera motorul de 1.600 cmc volum de 106 cai putere. Maşina va dispune standard de două air-baguri, ABS și BAS, servodirecție și sistem de climatizare cu aer condiționat.

FLYONE

Deocamdată nu au fost anunțate încă prețurile pentru această opțiune, însă producătorul declară că diferența de preţ față de un model dotat cu cutie manuală va fi una mică. Ceva mai târziu, Lada Granda va primi și o versiune hybrid. Le atapa actuală nu se cunosc prea multe informaţii despre cea din urmă, afară de faptul că există deja trei exemplare care sunt implicate în testele de anduranță.

Comentarii