lukoil-banenr

Aţi citit deja pe site-ul AutoExpert.MD istoria lui Feruccio Lamborghini, omul care i-a dovedit lui Enzo Ferrari că se poate mai bine, că pot fi supercaruri cu un cap peste Ferrari, iar acestea poartă astăzi numele de Lamborghini. 

FLYONE

Nu vrem să dăm startul unei dispute pentru „cel mai bun supercar italian”, pentru că ambii constructori au puncte forte şi modele foarte populare, vrem doar să aducem în evidenţă faptul că Lamborghini vrea să dea lovitura din nou! De această dată nu este un concept, nu este nici o ediţie extrem de scumpă cum ar fi Veneno, ci mult-aşteptatul Aventador Super Veloce!

diselok

Da da! De la apariţia sa în urmă cu 4 ani, toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură să vadă cum va arăta taurul în versiunea SV şi iată că minunea s-a întâmplat. Recent, fotografii spioni au surprins noul model în timpul filmărilor pentru un video comercial!

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_2

La prima impresie l-ai putea confunda cu un Aventador tunat, pentru că de fapt Super Veloce asta şi ar însemna, un Lambo „puţin” mai modificat. Adică o greutate redusă, mai multe elemente aerodinamice, forţă de apăsare sporită, manevrabilitate îmbunătăţită şi câţiva cai putere în plus. Cam vreo 50 de cai putere peste cei 700 oferiţi standard! Aparent foarte simplu, însă adevăraţii pasionaţi niciodată nu vor scăpa din ochi un Lamborghini Aventador Super Veloce!

Mai multe detalii exacte vom afla foarte curând, poate chiar până la debutul oficial al noului model care va avea loc în luna martie la Salonul Auto de la Geneva!

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_3

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_4

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_5

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_6

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_8

lamborghini-aventador-sv-spied-fully-undisguised-super-veloce-corrida-photo-gallery_10

 

Comentarii