lukoil-banenr

Lamborghini Aventador – macheta mai scumpă ca maşina reală!

E de zece ori mai mică, dar de zece ori mai scumpă decât un Lamborghini Aventador. Vezi de ce costă această machetă peste 4 milioane de dolari!

Pilot Autoexpert

Lamborghini Aventador a impresionat pe toată lumea anul acesta , cu ai săi 700 CP şi cu demarajul 0-100 km/h de doar 2,9 secunde, dar mai ales prin look-ul său SF. Preţul de 250.000 de euro, însă, şi-a pierdut caracterul exclusivist, în favoarea celei mai noi versiuni a supercarului italian.

Este vorba despre o machetă realizată la scara 1:8, care costă 3,5 milioane de euro, de 12 ori mai mult decât un Lamborghini Aventador veritabil! Deşi cu banii ăştia doritorii şi-ar putea lua un Veyron şi o vilă pe Coasta de Azur, macheta de Aventador este mai extravagantă, caroseria fiind din carbon şi aur, iar jantele şi interiorul din aur şi platină.

LMacheta de Aventador a înregistat deja trei recorduri mondiale: cel mai scump model miniatural realizat vreodată: 4,8 milioane USD şi 500 de ore de manoperă cel mai preţios logo Lamborghini, decorat cu diamante cea mai sigură cutie de protecţie din lume, carcasa ce protejează macheta este realizată din sticlă anti-glonţ.

Creatorul Robert Gulpen pretinde că toate materialele pe care le-a folosit la macheta sa au costat cel puţin două milioane de euro, dar a afirmat că, în urma licitaţiei, 690.000 de euro vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFete Frankfurt p3
Articolul următorLexus GS