lukoil-banenr

Deşi are doar două automobile în portofoliu, Huracan şi Aventador, celelalte versiuni limitate fiind doar nişte excepţii, constructorul italian de sportcaruri din Sant’Agata Bolognese pune presiune tot mai mare pe principalul său rival, Ferrari. Lamborghini, a reuşit să cucerească peste 2000 de clienţi, în prima jumătate a anului 2016!

Pilot Autoexpert

Mai exact, Lamborghini a reușit să livreze un număr record de automobile în luna iunie, în jur de 416 exemplare și un total de 2013 unități în primele șase luni ale anului. Este pentru prima dată când Lamborghini depășește pragul de 2000 de unități în doar șase luni. Ca referință, sunt aproape la fel de multe mașini vândute ca în întreg anul 2012!

Iată că protectoratul Volkswagen i-a mers spre mai bine celor de la Lamborghini, iar în viitorul apropiat, cine ştie, poate că vor reuşi chiar să depăşească aşteptările. Acest lucru va fi posibil, oarecum, odată cu lansarea SUV-ului Lamborghini Urus. Practica unui alt constructor de automobile sport, Porsche, a demonstrat deja că un SUV te poate ajuta să îţi consolidezi mai bine poziţiile pe arena auto internaţională.

Comentarii