lukoil-banenr

Lamborghini dezvăluie noul Gallardo GT3 FL2

Deoarece pe stradă nu are prea mari şanse în a se impune în faţa rivalilor săi – Ferrari 458 Italia şi McLaren MP4-12C, versiunea îmbunătăţită a modelului Lamborghini Gallardo promite să se revanşeze pe circuit, acolo unde noul Gallardo GT3 FL2 este gata de acţiune. Pentru a crea un bolid competitiv, inginerii italieni au apelat şi la experienţa germanilor de la Reiter Engineering.

Pilot Autoexpert

Spre deosebire de varianta de serie, Lamborghini Gallardo GT3 FL2 se poate lăuda cu o răcire mai eficientă a motorului, cu sistem de frânare mai performant şi cu un consum de carburant îmbunătăţit.

Numeroase modificări au fost operate şi la nivelul kitului aerodinamic, proiectul italiano-german remarcându-se prin prezenţa unui splitter frontal masiv, a unui difuzor de aer spate remarcabil şi prin un eleron de dimensiuni generoase. Lamborghini Gallardo GT3 FL2 este şi mai uşor cu aproximativ 25 de kg decât modelul pe care îl înlocuieşte.

Noul bolid italian va fi disponibil contra unui preţ de pornire de 320.000 euro (fără taxe) şi va încerca să se impună în următoarele competiţii: Asia Le Mans Series, Blancpain Endurance Series şi Italian GT3 Championship.

Comentarii