lukoil-banenr

Lamborghini Ferrucio creat de tânarul designer Mark Hostler

Compania Lamborghini a fost înfiintata pe 30 octombrie 1963, din dorinta lui Ferrucio Lamborghini de a construi GT-ul suprem. Acest nume a crescut dealungul anilor si astazi nu ne mai gândim la umila fabrica de tractoare din care a nascut, ci la constructorul unora dintre cele mai exotice supercaruri.

Pilot Autoexpert

Lamborghini nu a anuntat înca un model oficial care sa serbeze semicentenarul companiei, asa ca unii designeri independenti si-au dat frâu liber imaginatiei rezultând supercaruri demne de a purta numele fondatorului companiei.

Conceptul afisat aici este creatia lui Mark Hostler, student la Staffordshire University. Lamborghini Ferrucio concept urmeaza tematica ultimelor doua modele ale italienilor, Aventador LP 700-4 si Reventon, împrumutând liniile ascutite ale unui jet-fighter.

Designerul,Mark Hostler, sustine ca noul concept aniversar trebuie sa îmbine tehnologia moderna cu traditia, proiectând supercarul pentru a fi echipat cu un motor de 5,0 litri V12 cu injectie directa, ajutat de doua turbocompresoare.

Comentarii