lukoil-banenr

Lamborghini Gallardo by DMC

Schiorul freestyle profesionist în vârstă de 29 de ani este cunoscut atât pentru performanțele sale în lumea sporturilor de iarnă, cât și pentru exhibiționismul său în materie de mașini de serviciu.

Pilot Autoexpert

În afară de un Lamborghini Murcielago echipat cu portbagaj superior și un Nissan R35 GTR tunat, garajul elvețianului a fost completat recent de un Lamborghini Gallardo modificat de DMC.

Datorită faptului că acesta mai are de așteptat câteva luni bune până când noul său Aventador va fi construit și livrat de producătorul auto din Sant’Agata, Olsson a apelat la tunerul german amintit mai sus pentru un automobil cu care să se poată plimba din stațiune în stațiune la iarnă.

Prin urmare, DMC a luat una bucată Gallardo din prima generație, i-a schimbat stopurile cu cele regăsite pe versiunea LP 560-4 a supercarului italian, l-a echipat cu un portbagaj superior pentru bagajele și schiurile de rigoare și l-a vopsit astfel încât să semene cu Panzerele care au luptat pe Frontul de Răsărit în al Doilea Război Mondial.

De asemenea, tunerul german a mai echipat noua „mașină de serviciu” a elvețianului cu un spoiler frontal în stilul celui care echipează modelul Gallardo GT3, fără să uite de un mic chip-tuning în urma căruia puterea agregatului V10 de 5,0 litri a crescut la 560 de cai putere.

Comentarii