lukoil-banenr

Lamborghini Gallardo facelift

Lamborghini Gallardo facelift a debutat la Salonul Auto de la Paris. Modelul italian a primit o nouă parte frontală şi un nou posterior, iar platforma sa tehnică a rămas neschimbată. Italienii au abordat un design mai agresiv odată cu facelift-ul, Gallardo fiind concetrat pe linii puternice şi ascuţite. Aspectul exterior agresiv este completat de un set de fante de aerisire montate în faţa jantelor din faţă, care au fost şi ele înlocuite cu un nou model, numit „Apollo polished”.

Pilot Autoexpert

Posteriorul continuă motivul prezentat la nivelul părţii frontale, fiind o concentraţie de triunghiuri şi forme trapezoidale. Sistemul de evacuare are o finală mai mare, despre care italienii spun că îi îmbunătăţeşte eficienţa termodinamică. Opţional, clienţilor li se oferă un pachet Style, care implică vopsirea în negru lucios a părţii inferioare a barei de protecţie faţă, a grilelor faţă şi a elementului transversal al posteriorului, ceea ce îi oferă lui Gallardo facelift un aspect şi mai agresiv.

Supercarul italian a debutat la Paris alături de o versiune specială, numită Gallardo LP570-4 Edizione Tecnica, apogeul gamei Gallardo. Respectiva versiunea primeşte o serie de opţiuni exclusive în materie de culori, cum ar fi Nero Nemesis, Arancio Argos, Bianco şi Canopus, toate disponibile în compania unei culori contrastante. Programul Ad Personam al celor de la Lamborghini permite personalizarea fără limite a modelului Gallardo. Alte versiuni Gallardo oferite de producătorul italian sunt LP550-2 Coupe şi Spyder.

Comentarii