lukoil-banenr

La această concluzie au ajuns specialiştii unei organizaţii de peste ocean, cunoscută ca Emissions Analytics. Cei din urmă au testat mai multe automobile noi, aprobate pentru circulaţia pe drumurile publice din SUA.

Pilot Autoexpert

Testul de eficienţă al noului Lamborghini Huracan, echipat cu motorul V10 de 5.2 litri, aspirat natural, care pune la dispoziţie o rezervă de 610 cai putere, a scos la iveală un consum mult mai atrăgător decât cel indicat de producătorul oficial. Astfel supercarul italian a reuşit să înregistreze un consum mixt de 13.2 litri la sută, faţă de 14.7 litri sugeraţi de oficialii Lamborghini!

Mai mult decât atât, datele prezentate au clasat Huracan-ul pe o treaptă superioară unor modele ca Mercedes-Benz ML63 AMG, Camaro ZL1, Cadillac Escalade sau Range Rover V6 Supercharged! Acest lucru poate fi explicat şi prin faptul că sportcar-urile, sub capota cărora sunt instalate motoare de cilindree mare, sunt proiectate pentru a stoarce performanţe maxime din fiecare picătură de benzină. Prin urmare în condiţii favorabile şi adoptând un regim de condus liniştit, se poate ajunge la un consum de carburanţi mai mult decât decent.

967296839558519515

Comentarii