lukoil-banenr

Lamborghini vrea să-şi îmbogăţească gama de modele disponibile

Ferrari continuă să fie lider în lupta cu Lamborghini. Concurentul direct trebuie să vină în continuare cu modele noi, Aventador a reuşit să devină un hit, însă italienii promit şi alte modele performante cu caracter exotic.

Pilot Autoexpert

O susţine Stephan Winkelmann, preşedintele constructorului din SantAgata Bolognese. Acesta a confirmat zvonurile potrivit cărora în următorii ani vom vedea mai multe modele noi semnate de Lamborghini. Alături de acestea vom asista şi la noi opţiuni de personalizare pentru actualele Gallardo şi Aventador.

Winkelmann nu a vrut să facă publice modelele pe care le vom vedea în următoarea perioadă, însă lista premierelor nu este greu de intuit. În prim-plan se va afla înlocuitorul lui Gallardo şi variantele GT şi Roadster ale noului Aventador. Cel mai probabil apariţia versiunei de serie a viitorului SUV anticipat de conceptul Urus, prezentat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Beijing. Pe listă ar putea să se strecoare şi versiunea de serie a conceptului Sesto Elemento, confirmat de asemenea pentru producţie de oficialii italieni.

Noile modele vor fi produse tot în SantAgata Bolognese, Lamborghini dorind să exploateze la maxim o serie de facilităţi de producţie, inaugurate recent.

Comentarii