lukoil-banenr

Lamborghini va prezenta luna viitoare un nou supercar. Acesta este numit HyperVeloce şi va putea fi văzut abia luna viitoare în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach!

Pilot Autoexpert

Noul model este construit pe baza bătrânului Aventador iar asta înseamnă că beneficiază de aceeaşi unitate pe benzină, un V12 de 6.5 litri volum, aspirat natural şi care produce tocmai 800 de cai putere! Sperăm că nu e o surpriză pentru nimeni faptul că sportiva va fi construită într-un număr limitat la numai 30 de exemplare, dintre care 20 vor fi coupe-uri iar celelalte 10 roadstere.

Preţul de start rămâne a fi încă necunoscut însă fără îndoială este dincolo de limita unui sportcar „accesibil”. Unde mai pui că seamănă leit cu Lamborghini Veneno, prin urmare, chiar nu îmi este înţeleasă ideea de ce ar face un supercar asemănător dar care să poarte un nume diferit. Ori diferenţa se ascunde în acei 50 de cai putere?

Răspunsul sper să îl aflăm cât mai curând, până atunci însă îndemnăm doritorii de a vedea în carne şi oase capodopera italienilor, să meargă la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc în prima lună de toamnă a lui 2015.

Comentarii